Szolgáltatások

Teljes körű Airbnb kezelési szolgáltatásaink minden részletre kiterjednek: profi fotózástól kezdve, a vendégkommunikáción át, egészen a takarításig és karbantartásig.

Bővebben
Szolgáltatások

Átvállaljuk a rövid távú bérbeadással járó számtalan feladatot

S3 Investment kivitelezés
ÁTTEKINTÉS

Kivitelezés

Vállaljuk minden kivitelezés teljeskörű lebonyolítását precíz és megbízható csapatunkkal.

Széleskörű szolgáltatásokat nyújtunk a lakások és szálláshelyek kivitelezési tervezésében és optimalizálásában. Célunk, hogy ügyfeleink ingatlanjait a lehető legvonzóbbá és kényelmesebbé tegyük a vendégek számára, így biztosítva számukra a felejthetetlen tartózkodást a fővárosban.

S3 Investment fotózás
ÁTTEKINTÉS

Fotózás

Az ingatlan bemutatásánál kiemelt fontos, hogy jó minőségű fényképek legyenek elérhetőek.

A potenciális vendégek szinte kizárólag a képek alapján döntenek egy-egy szállás mellett, ezért tapasztalt és hivatásos fotósok segítségével készítünk professzionális fotókat. Ezekkel az jól előkészített és megvilágított képekkel igyekszünk az ingatlant a lehető legjobb fényben bemutatni, és minél több látogatót meggyőzni arról, hogy ez a számukra ideális szállás.

Lakásfoglaló szoftver
ÁTTEKINTÉS

Lakásfoglaló szoftver üzemeltetés

Digitális láthatóság kezelése

Cégünk vállalja az általunk kezelt ingatlanok professzionális szintű online meghirdetését a legnépszerűbb szállásközvetítő platformokon, mint például az Airbnb, Booking.com és a Szállás.hu. Szolgáltatásunk magában foglalja az ingatlanok vonzó és részletes leírásainak elkészítését, professzionális fényképek készítését és feltöltését, valamint az árazási stratégiák kidolgozását annak érdekében, hogy az ingatlanok a lehető legjobban teljesítsenek a piacon.

menedzsment
ÁTTEKINTÉS

Teljeskörű menedzsment

Az üzemeltetés nem merül ki a foglalások kezelésében.

A menedzsment szolgáltatásunk magában foglalja a vendégekkel kapcsolatos adminisztratív feladatok teljes körű kezelését, beleértve az NTAK (Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ) rendszerébe történő adatbevitelt, a VIZA (vendég-igazolvány) kezelését, az IFA (idegenforgalmi adó) beszedését és nyilvántartását, valamint a TFH (turisztikai fejlesztési hozzájárulás) és az ÁFA (általános forgalmi adó) kezelését. Ezen túlmenően, széleskörű menedzsmentet nyújtunk a könyvelési és adózási folyamatokban is, beleértve az adóbevallások elkészítését, a könyvelés naprakészen tartását, valamint adótervezési és optimalizálási tanácsadást kínálunk ügyfeleink számára.

szálláshely minősítés
ÁTTEKINTÉS

Szálláshely-minősítés

Teljeskörű támogatás

A szálláshelyek minősítési folyamatának kezelése kulcsfontosságú szerepet játszik abban, hogy ügyfeleink ingatlanjai kiemelkedjenek a piacon. Ezen eljárás során vállaljuk az összes szükséges lépés megszervezését és lebonyolítását, kezdve a minősítési kritériumok alapos áttekintésétől, a helyszíni felmérések előkészítésén át, egészen a szükséges dokumentáció összeállításáig és benyújtásáig. Célunk, hogy ügyfeleink szálláshelyei a lehető legmagasabb minősítést érjék el, ami hozzájárul azok piaci értékének növeléséhez és a vendégek kényelmének fokozásához.

Ároptimalizációt és hirdetést kialakítása
ÁTTEKINTÉS

Ároptimalizáció és hirdetés kialakítás

Minden apróságra odafigyelve.

Szakértő szövegíróink kiemelik az ingatlanok és a helyi adottságok legkiemelkedőbb és legvonzóbb jellemzőit, a megfelelő kulcsszavak használatával. Ezután az ingatlan hirdetését több szállásfoglalási platformon tesszük elérhetővé, beleértve az Airbnb-t, a Booking.com-ot és a Szállás.hu-t. Dinamikus, szezonális árazással és ingatlankezelő rendszerünk segítségével biztosítjuk, hogy Ön a legjobb hozamot érje el befektetésén, maximalizálva a kiadott napok és a termelt nyereség arányát.

Vendégfogadás és kommunikáció
ÁTTEKINTÉS

Vendégfogadás és kommunikáció

Szakértelmünkkel és tapasztalatunkkal

Profi személyzetünk személyesen tartja a kapcsolatot a vendégekkel, gondoskodik a takarításról, és figyeli az ingatlan állapotát. Mint általános kapcsolattartók, segítenek vendégeink minden igényének ellátásában és felügyelik az ingatlan állapotát. A vendégek közötti tartózkodások során rendszeresen ellenőrizzük az ingatlant, dokumentáljuk a károkat vagy hiányzó elemeket, és azokat szakszerű módon kezeljük.

karbantartás és köszöntő csomag
ÁTTEKINTÉS

Karbantartás és welcome csomag

Vendégelégedettség a központban

Gondosan szervezzük a karbantartási munkálatokat, hogy ingatlanjaink mindig tökéletes állapotban várják a vendégeket. Emellett nagy hangsúlyt fektetünk a személyes érintésre is, így minden érkező vendég számára welcome csomagokat készítünk elő. Ezek a csomagok helyi finomságokat, hasznos információkat tartalmaznak a környékről, és praktikus tippeket nyújtanak a tartózkodásuk során

airbnb menedzsment könyvelés
ÁTTEKINTÉS

Könyvelés

Teljes elszámolás minden hónap végén.

Tapasztalt, szerződött könyvelő irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt ügyfeleink számára az airbnb adózás területén. Célunk, hogy minden szükséges adóbevallást nem csak időben, hanem a legmegfelelőbben is elkészítsük, legyen szó céges vagy magánszemélyi adózásról. Ebben a folyamatban szakszerűen alkalmazzuk az adószabályokat, mint az IFA (Iparűzési adó), TFH (Társasági adó), ÁFA (Általános forgalmi adó), SZJA (Személyi jövedelemadó) és más releváns jogszabályokat. Ennek eredményeképpen ügyfeleink számára minden lehetséges adóoptimalizálási lehetőséget kiaknázunk, miközben biztosítjuk, hogy minden adózási kötelezettségük határidőre teljesüljön.

Ajánlatkérés